Saltar al contenido

NOVETATS 2022

Després d’un 2020 de parada obligatòria degut a la pandèmia i un 2021 amb versió adaptada als protocols Covid, aquest any tornem amb més ganes i força que mai. 

Com a novetat, la Cronoescalada i la Marxa BTT formaran part del Campionat de Catalunya Universitari i de la Lliga Ponent BTT.  Els dos esdeveniments seran cronometrats i els temps puntuaran per les dos proves.

L’Esport Català Universitari és l’ens que agrupa les 12 Universitats Catalanes en l’àmbit de l’esport i l’activitat física. Cada any organitza els Campionats de Catalunya Universitaris.  Juntament amb el Servei d’Esports de la Universitat de Lleida hem organitzat l’esdeveniment de manera que la Cronoescalada a Cérvoles i la ruta llarga (la Cérvola) i la ruta mitjana (la Guineu) puntuaran per la classificació d’aquest campionat. Tots els estudiants universitaris que vulguin participar-hi poden fer la inscripció a través de la web del nostre club i comunicar-ho al servei d’esports de la seva universitat.

La Lliga Ponent BTT és una lliga organitzada per iter5. Formen part d’aquesta lliga la XallengeDD, la Montmaneu 494, la nostra Secans de la Noguera i la MTB Lleida Race. Té com objectiu fomentar el ciclisme popular i ser un espai d’unió entre els corredors i organitzadors. La Cronoescalada i les diferents rutes de la marxa BTT en formen part, i com a tal, els temps puntuaran per la Lliga Ponent BTT.

Amb la integració de la Cronoescalada i la Marxa al Campionat Universitari i la Lliga BTT esperem organitzar un cap de setmana d’esport més temptador per tots aquells als que a banda de l’oci, els agrada el vessant més competitiu.

Encara no estàs inscrits?
Que esperes?