Saltar al contenido

Marxa BTT

La 3a Marxa BTT - Secans de la Noguera

Ja fa dies que estem treballant en la 3ª Marxa BTT – Secans de la Noguera, ja esteu preprardes i preparats?

El 2 i 3 d’abril arriba la tercera edició de la Marxa BTT Secans de la Noguera. Dos dies de pur BTT a l’entorn natural i paisatgístic que ens ofereixen Algerri, Ivars de Noguera i Os de Balaguer.

Dissabte 2 d’Abril seguim un altre any amb una prova que ha aconseguit molt succés l’any passatr: la cronescalada individual fins l’ermita de Cérvoles. L’any passat va ser una novetat absoluta, ja que és la primera cronoescalada de BTT de tota Catalunya.

Diumenge 3 d’Abril torna la Marxa BTT, amb 3 recorreguts de diferent nivell i amb moltes novetats a tots els circuits. Passareu dels 400 metres de la plana dels Secans de la Noguera fins als 1000 metres d’altitud al capdamunt de Montessor. Gaudireu de les Serres dels vessants de la Noguera Ribagorçana i dels voltants de l’embassament de Santa Anna.

Totes les normatives COVID-19 seran aplicades com de reglament de la Federació Ciclítica Catalana.

perfil-la-cervola-2022-web

La Cérvola

La ruta TOP
70 km - 2.090 m

T’atreveixes amb La Cérvola?
És la ruta llarga de la marxa BTT de diumenge! 70km i 2.090 m. Aquest any fins a un 45% de corriol, trialeres i pujades tècniques de pedra!

La Guineu

la ruta HARD
39 km - 1.100 m

Si no t’atreveixes amb la cérvola pots inscriure’t a la Guineu. Durant 39 km gaudiràs de camins, corriols i paisatges que et deixaran sense aire, fins a un 50% de corriols. 

L'Àguila

La ruta familiar
16 km - 300 m

T’agrada sortir amb bici però no vols deixar-hi les cames? Fa poc que has començat a anar-hi i et fan mandra les rutes llargues? 

Apunta’t a l’Àguila, una ruta per fer amb família i gaudir tranquil·lament dels Secans de la Noguera. 
CRONO

2a Cronoescalada

pujada cronometrada
10 km - 400 m d+

La Cronoescalada a l’Ermita de Cérvoles! Des de l’any passat és la primera cronoescalada de BTT de tota Catalunya.

Dissabte al matí sortireu d’Algerri per pujar a #fullgas fins l’Ermita de Cérvoles. No és val a mirar endarrere! Aquí veurem qui entrena d’amagat! 😜

Dubtes

Preguntes més freqüents

Podeu quedar-vos a dormir als allotjaments de la zona.  Casa de Colònies d’Ivars de Noguera, Parador d’Algerri i Ca la Ferratina d’Ivars de Noguera.
Habilitarem una zona per aparcar les vostres furgonetes i autocaravanes a la zona del camp d’esport. Es podrà acampar amb les vostres furgonetes i caravanes des de la tarda del divendres.
Hi haurà quatre avituallament repartits per tots els recorregut i cada partecipant hi podra accedir. A l’Ermita de Cérvoles també hi haurà un avituallament líquid i sòlid per recuperar forces. A l’arribada hi haurà entrepà i beguda.