Marxa BTT

La 2a Marxa BTT - Secans de la Noguera

La 2ª Marxa BTT – Secans de la Noguera ja ha arribat!

El 10 i 11 d’abril arriba la segona edició de la Marxa BTT Secans de la Noguera. Dos dies de pur BTT a l’entorn natural i paisatgístic que ens ofereixen Algerri, Ivars de Noguera i Os de Balaguer.

Dissabte 10 estrenem una prova de cronescalada individual fins l’ermita de Cérvoles. És una novetat absoluta, ja que és la primera cronoescalada competitiva de BTT de tota Catalunya.

Diumenge 11 torna la Marxa BTT, amb 3 recorreguts de diferent nivell i amb moltes novetats a tots els circuits. Passareu dels 400 metres de la plana dels Secans de la Noguera fins als 1000 metres d’altitud al capdamunt de Montessor. Gaudireu de les Serres dels vessants de la Noguera Ribagorçana i dels voltants de l’embassament de Santa Anna.

Totes les normatives COVID-19 seran aplicades com de reglament de la Federació Ciclítica Catalana.

la-cervola-01

La Cérvola

La ruta llarga
63 km - 1.800 m d+

T’atreveixes amb La Cérvola?
És la ruta llarga de la marxa BTT de diumenge 29! 63km i 1800+ de camí, corriol, trialeres i pujades de pedra!

La Guineu

la ruta mitjana
36 km - 900 m d+

Si no t’atreveixes amb la cérvola pots inscriure’t a la Guineu. Durant 36km gaudiràs de camins, corriols i paisatges que et deixaran sense aire! 

L'Àguila

La ruta familiar
15 km - 200 m d+

T’agrada sortir amb bici però no vols deixar-hi les cames? Fa poc que has començat a anar-hi i et fan mandra les rutes llargues? 

Apunta’t a l’Àguila, una ruta per fer amb família i gaudir tranquil·lament dels Secans de la Noguera. 
Novetats 2020

1a Cronoescalada

pujada cronometrada
10 km - 400 m d+

Enguany tindrem una Cronoescalada per treure el vostre costat més competitiu! I sabeu que? És una novetat absoluta, ja que és la primera cronoescalada de BTT de tota Catalunya.

Dissabte 10 al matí sortireu d’Algerri per pujar a #fullgas fins l’ermita de Cérvoles. No és val a mirar endarrere! Aquí veurem qui entrena d’amagat! 😜

Dubtes

Preguntes més freqüents

Podeu quedar-vos a dormir als allotjaments de la zona.   Casa de Colònies d’Ivars de Noguera,  Parador d’Algerri i Ca la Ferratina d’Ivars de Noguera. 
Habilitarem una zona per aparcar les vostres furgonetes i autocaravanes.  Adaptant-nos als protocols Covid no podrem tenir servei de dutxes ni vestidors. 
Aquest any degut a les mesures anticovid hi haura un avituallament que es repartirà al principi juntament amb el dorsal a cada participant.    A l’ermita de Cérvoles també hi haurà un avituallament líquid i sòlid per recuperar forces. A l’arribada hi haurà entrepà i beguda.