Saltar al contenido

1r Critèrium
Ivan Graït

1r Critèrium Ivan Graït

Us volem presentar el 1r Critèrium memorial Ivan Graït.

El proper 3 d’agost tornarà el TROFEU VILA IVARS DE NOGUERA en format critèrium i memorial. Un memorial dedicat a l’Ivan Graït, que durant molts anys en fou organitzador i corredor a la vegada.

L’última carrera com a Trofeu Vila d’Ivars de Noguera es va disputar el 2012 i ara, des del Club Esportiu Gessers d’Algerri, volem recuperar-la conjuntament amb la memòria del nostre amic ciclista i veí. Per això el nom d’aquesta cursa serà Critèrium memorial Ivan Graït.

Amb aquest esdeveniment, que es farà al mig de calendari de la Festa Major del poble, volem recordar l’Ivan i recuperar la volta ciclista que portava a dins del seu cor.

Cada dia que passa el projecte del Critèrium i memorial es fa més gran gràcies al suport dels col·laboradors. Per això, ja tenim a punt el programa de les curses: organitzarem dues carreres per les categories femenines i masculines Sots 23/Elit i Màster 30 i Màster 40. Podeu consultar tots els detalls en aquesta pàgina.

Vols col·laborar amb nosaltres? Hi ha diverses maneres per fer-ho. Escriu-nos!

Va per tu, Ivan

Programa

Dissabte 3 d'agost

1r Critèrium Ivan Graït

• 16:00 h: Control de firmes per totes les categories

• 16:50 h: Graelles de sortida categories femenines
 
• 17:00 h: Sortida categories femenines
Carrera de 50 minuts + 3 voltes
Cada 10 voltes, esprint especial amb premis;
• 18:00 h: Graelles de sortida categories masculines
 
• 18:10 h: Sortida categories masculines
Carrera 60 minuts + 3 voltes
Cada 10 voltes, esprint especial amb premis;

Recorregut

El Mur de Ivars

Circuit CRITÈRIUM
1,2 km - 21 m+

El circuit del critèrium és circular i d’una llargada d’1,2 km i per un desnivell positiu de 21 m. És un circuit integralment urbà i consta d’una sortida en baixada pel carrer de l’Arrabal. Al cap de 400 metres una corba a l’esquerra de 90 graus pel camí de la Vall, que segueix de baixada fins a l’avinguda Noguera. Aquí una altra corba de 90 graus cap a l’esquerra, molt ràpida i tot seguit l’altra corba, sempre a l’esquerra, en l’avinguda dels Països Catalans, la pujada final. 200 metres de llambordes de ciment on teniu tot el desnivell amb un pendent mitja del 10,5% i una màxima del 16,5%.