Saltar al contenido

La 3a Marxa BTT Secans de la Noguera

Amigues, nosaltres ja fa dies que estem treballant en l’organització de la 3ª Marxa BTT Secans de la Noguera d’aquesta primavera. I vosaltres esteu a punt?

El 2 i 3 d’abril arriba la tercera edició de la Marxa BTT Secans de la Noguera a Algerri. Dos dies de pur BTT a l’entorn natural, paisatgístic i agrícola d’Algerri, Ivars de Noguera i Os de Balaguer. Els Secans de la Noguera i els Vessants de la Ribagorça són els espais triats per dibuixar les rutes.

Després de la bona acceptació de l’any passat, el dissabte 2 d’abril repetim la 2ª cronescalada individual d’Algerri fins l’ermita de Cérvoles. L’any passat va ser una novetat absoluta, ja que va ser la primera cronoescalada de BTT de tot Catalunya.

Diumenge 3 d’Abril torna la Marxa BTT, i aquest any es consolida amb la 3a edició. La marxa té 3 possibles recorreguts de diferent nivell i amb novetats a tots els circuïts. L’Aguila, la Guineu i la Cérvola són els noms que prenen del territori. Passareu dels 400 metres de la plana a tocar els 1000 a Montessor.

Començareu a pedalar per camins amples i plans als secans de la Noguera i el Pla de la Figuera. Més endavant canviarem el pla per les pujades i els camins amples pels estrets i els corriols. Gaudireu les Serres i les vistes dels Vessants de la Noguera Ribagorçana i de les trialeres i antics camins que unien pobles al voltant de l’embassament de Santa Anna.

Us esperem aquesta primavera a Algerri! I no oblideu entrenar de valent i mirar tots els detalls de la cronoescalada del dissabte i de les tres rutes que podeu triar el diumenge! 

Fins aviat!