Saltar al contenido

Fins la primavera 2021

Benvolguts companys i companyes, l’organització de la 2a Marxa BTT Secans de la Noguera del Club Esportiu los Gessers d’Algerri ha decidit anul·lar la present edició. 

No ha estat una decisió fàcil. De fet, quan es decretà l’Estat d’Alarma el 14 de març, i davant l’absència d’informacions clares i fiables per part del govern espanyol, vam pensar que ajornar la Marxa era una bona opció. Després, a mesura que les setmanes passaven i assimilàvem el drama sanitari, a més, de conèixer les mesures sanitàries estrictes per organitzar proves no competitives, vam entendre que un Club com el nostre no podia assumir el repte del present. 

Nosaltres al cap i a la fi som un Club Esportiu petit, que suma associats amants del ciclisme i de l’atletisme això sí, amb una clara projecció per promocionar l’esport responsable i gaudir-lo en espais naturals d’alt valor medi ambiental. 


A efectes pràctics, la suspensió de la Marxa implica el retorn íntegre de les inscripcions. Hem decidit aquesta via per la situació extrema del present. Recordem però, que en les bases, no es contemplava el retorn de les inscripcions. De fet, els costs en material ja comprat per la Marxa així com els costs per les gestions del retorn de les inscripcions les assumeix íntegrament el Club. 

Per acabar, us encoratgem a trobar-nos l’any vinent per l’edició del 2021, per tal de celebrar la primera Cronoescalada a Cérvoles i la Marxa BTT dins de la Lliga de BTT de Ponent, amb seguretat sanitària i, sobretot, amb moltes ganes de pedalar fort pel que ens uneix, la bicicleta i la natura! 

Fins aviat, 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a clubesportiualgerri@gmail.com

La organització de la Marxa BTT Secans de la Noguera