Saltar al contenido

2a Cronoescalada i 3a Marxa BTT Secans de la Noguera

Aquest passat 2 i 3 d’abril, amb un temps inusualment fred en plena primavera, el Club Esportiu Gessers d’Algerri ha organitzat la 2a Cronoescalada a l’Ermita de Cérvoles i la 3a Marxa BTT Secans de la Noguera.

Dissabte a les 9, amb un aire gelat del nord, arribaven a Algerri els primers ciclistes disposats a participar en la Cronoescalada a Cérvoles.  Finalment, més de 50 ciclistes van desafiar el fred i el vent del matí per pujar tan ràpid com van poder els 10 kilòmetres que separen Algerri de l’ermita de Cérvoles.  Allí, en acabar, van poder gaudir d’un esmorzar amb beguda calenta que va reconfortar més d’un ciclista al sol de la plaça.  Després de l’entrega de premis a les valentes i valents, alguns van poder xalar la trialera del Dragon Khan amb el Mao.

Diumenge a les 7.30, sense aire però amb una temperatura de 4 graus sota zero, coneixíem els primers ciclistes de la Cérvola i la Guineu. Els corredors de l’Àguila, que tenia la sortida prevista a les 9 h, van esperar en arribar.

Un total de 270 ciclistes van Sortir d’Algerri equipats d’acord amb el fred de rigorós hivern que feia a primera hora. Els ciclistes de l’Àguila, la ruta curta, van pedalar pel verd dels sembrats i els pèsols dels Secans de la Noguera fins a la Figuera. Els que van triar la Guineu, la ruta mitjana, van arribar fins al capdamunt de la Serra del Remer, a l’Ermita de Cérvoles. Els més agosarats van enfilar-se fins als Picons, amb unes vistes espectaculars dels Vessants de la Ribagorçana.

El matí es va desenvolupar amb normalitat i ningú va prendre mal. Qui més ràpid qui menys, tots i totes van gaudir dels recorreguts que amb dedicació preparem durant aquests mesos de treball, voluntari i per amor a la natura, l’esport i la cultura! En acabar, el bon ambient entre ciclistes envaïa el Portal mentre compartien l’experiència recuperant-se amb un bon entrepà, fruita, fruits secs, beguda i/o massatge.

La feina feta per tots els voluntaris va estar clau pel bon desenvolupament de la marxa i per això li donem a totes i tots el nostre mes gran agraïment!

Ara tan sols tenim ganes que arribi aviat la primavera del 2023!